Jako producent żywności, szczególnie rozumiemy ideę społecznej odpowiedzialności biznesu. Czujemy się odpowiedzialni za to co dostarczamy konsumentom, dlatego troska o najwyższą jakość i bezpieczeństwo produkcji we wszystkich naszych zakładach jest absolutnym priorytetem.
Wszystkie wyroby spełniają wymagania sanitarne i jakościowe Unii Europejskiej. Cele realizowane są w oparciu o międzynarodowe normy i najwyższe standardy:
- Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP),
- System HACCP zgodny z wymaganiami normy ISO 22 000: 2005
- System Zarządzania Jakością zgodny z wymaganiami normy ISO 9001:2000
- Standard BRC
Produkujemy zgodnie ze wszystkimi normami jakości dbając o to, by nasze wyroby nie tylko świetnie smakowały, ale by zawierały najlepsze składniki. Dokładamy również staranności w procesie doboru dostawców z każdego obszaru. Dokładnie weryfikujemy dostawców surowców i innych kontrahentów, którzy mają wpływ na efekt końcowy naszego towaru czy funkcjonowania naszej firmy.