BEZPIECZEŃSTWO | STABILNOŚĆ | JAKOŚĆ

stawiamy na pierwszym miejscu na każdym etapie opracowywania receptur i produkcji.

Bezpieczeństwo, stabilność i jakość produktów stawiamy na pierwszym miejscu. Nasze wyroby produkujemy zgodnie z obowiązującymi normami jakości dbając o to, aby nie tylko świetnie smakowały, ale też zawierały najlepsze składniki. Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych wyrobów gwarantowana są przez:

  • Wysoce wykwalifikowanych specjalistów ds. badań i rozwoju
  • Wysoce wykwalifikowany zespół technologiczny z wieloletnim doświadczeniem
  • Starannie wyselekcjonowane składniki używane do produkcji
  • Dokładną weryfikację dostawców surowców i innych kontrahentów mających wpływa na jakość naszych produktów

Wszystkie nasze produkty spełniają wymagania sanitarne i jakościowe Unii Europejskiej. Cele realizowane są w oparciu o międzynarodowe normy i najwyższe standardy:

  • Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP),
  • System HACCP zgodny z wymaganiami normy ISO 22 000: 2005
  • Standard BRC

ALERGENY

Nasza fabryka żelków wolna jest od alergenów

01-gmo-free
gmo free
02-nut-free
nut free
03-dairy-free
dairy free
10-no-artifical-flavors
no artifical flavors
alergen4
fish free
05-egg-free
egg free
06-gluten-free
gluten free
11-no-preservatives
no peservatives
07-for-vegan
for vegan
08-sugar-free
sugar free
09-no-artifical-colors
no artifical colors
12-palm-oil-free
palm oil free

NASZE CERTYFIKATY