Bezpieczeństwo, stabilność i jakość produktów stawiamy na pierwszym miejscu. Nasze wyroby produkujemy zgodnie z obowiązującymi normami jakości dbając o to, aby nie tylko świetnie smakowały, ale też zawierały najlepsze składniki. Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych wyrobów gwarantowana są przez:
- Wysoce wykwalifikowanych specjalistów ds. badań i rozwoju
- Wysoce wykwalifikowany zespół technologiczny z wieloletnim doświadczeniem
- Starannie wyselekchonowane skadniki używane do produkcji
- Dokładną weryfikację dostawców surowców i innych kontrahentów mających wpływa na jakość naszych produktów
Wszystkie nasze produkty spełniają wymagania sanitarne i jakościowe Unii Europejskiej. Cele realizowane są w oparciu o międzynarodowe normy i najwyższe standardy:
- Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP),
- System HACCP zgodny z wymaganiami normy ISO 22 000: 2005
- Standard BRC