Jakość

STABILNE I DOBRZE
SKOMPONOWANE RECEPTURY
W 4 ZAKŁADACH
PRODUKCYJNYCH

BEZPIECZEŃSTWO
STABILNOŚĆ
I JAKOŚĆ

stawiamy na pierwszym miejscu na każdym etapie opracowywania receptur i produkcji.

Bezpieczeństwo, stabilność i jakość produktów stawiamy na pierwszym miejscu. Nasze wyroby produkujemy zgodnie z obowiązującymi normami jakości dbając o to, aby nie tylko świetnie smakowały, ale też zawierały najlepsze składniki. Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych wyrobów gwarantowana są przez: 

  • Wysoce wykwalifikowanych specjalistów ds. badań i rozwoju
  • Wysoce wykwalifikowany zespół technologiczny z wieloletnim doświadczeniem 
  • Starannie wyselekchonowane skadniki używane do produkcji 
  • Dokładną weryfikację dostawców surowców i innych kontrahentów mających wpływa na jakość naszych produktów 
     

Wszystkie nasze produkty spełniają wymagania sanitarne i jakościowe Unii Europejskiej. Cele realizowane są w oparciu o międzynarodowe normy i najwyższe standardy:

  • Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP),
  • System HACCP zgodny z wymaganiami normy ISO 22 000: 2005
  • Standard BRC
ALERGENY

Nasza fabryka żelków wolna jest od alergenów

gmo free
nut free
dairy free
fish free
egg free
gluten free
for vegan
sugar free
no artifical
colors
no artifical flavors
no preservatives
palm oil free
NASZE CERTYFIKATY