stawiamy na pierwszym miejscu na każdym etapie opracowywania receptur i produkcji.
BEZPIECZEŃSTWO | STABILNOŚĆ | JAKOŚĆ

Bezpieczeństwo, stabilność i jakość produktów stawiamy na pierwszym miejscu. Nasze wyroby produkujemy zgodnie z obowiązującymi normami jakości dbając o to, aby nie tylko świetnie smakowały, ale też zawierały najlepsze składniki. Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych wyrobów gwarantowana są przez:
- Wysoce wykwalifikowanych specjalistów ds. badań i rozwoju
- Wysoce wykwalifikowany zespół technologiczny z wieloletnim doświadczeniem
- Starannie wyselekcjonowane składniki używane do produkcji
- Dokładną weryfikację dostawców surowców i innych kontrahentów mających wpływa na jakość naszych produktów
Wszystkie nasze produkty spełniają wymagania sanitarne i jakościowe Unii Europejskiej. Cele realizowane są w oparciu o międzynarodowe normy i najwyższe standardy:
- Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP),
- System HACCP zgodny z wymaganiami normy ISO 22 000: 2005
- Standard BRC
ALERGENY
Nasza fabryka żelków wolna jest od alergenów

Bez GMO

Bez orzechów

Bez nabiału

Bez sztucznych aromatów

Bez ryb

Bez jaj

Bez glutenu

Bez konserwantów

Odpowiednie dla wegan

Bez cukru

Bez sztucznych barwników

Bez oleju palmowego
NASZE CERTYFIKATY




